Overhemd wassen

We zien vaak dat klanten ervoor kiezen om overhemden en blouses bij de stomerij in te leveren in plaats van deze zelf te wassen en te strijken. Het is een van de goedkoopste artikelen om te laten reinigen en het scheelt u een hoop tijd. Al het strijkwerk hoeft u zelf niet meer te doen. 

Een overhemd wassen of stomen?

In een stomerij worden de meeste overhemden gewassen. Bij overhemden gaan hierdoor de meeste vlekken eruit en krijg je het mooiste resultaat. Onze wasmachines hebben speciale wasprogramma's waardoor witte overhemden helder wit blijven en vlekken er beter uit gaan dan wanneer u het zelf zou wassen. 

Automatisch krijgen de overhemden een versteviging mee. Hierdoor blijven de boorden van de mouwen en de kraag goed strak en stevig. Dit is iets wat thuis in de machine niet kan.

Heeft u een blouse van linnen of zijde? Dan kunt u deze thuis niet wassen. Deze moeten chemisch gereinigd ofwel gestoomd worden. Dit kan alleen in een stomerij. 

 

Waar kan ik mijn overhemd laten wassen en strijken?

Stomerij.nl heeft in meer dan 1500 winkels een inleverpunt zitten. Er zit dus altijd wel een stomerij bij u in de buurt waar u uw kleding in kunt leveren.

Overhemd laten wassen en strijken bij Stomerij.nl

 

Afhankelijk van hoe vaak we bij deze winkel kleding ophalen en afleveren, is uw kleding gemiddeld binnen twee werkdagen terug.


 

 

Waar kan ik mijn overhemd inleveren?  

Wilt u liever eerst zeker weten of er een bepaalde vlek uit gaat? Neem contact met ons op. Wij geven u graag advies.