Colbert stomen

Het is vaak moeilijk om een colbert thuis te wassen. Meestal mogen ze alleen chemisch gereinigd worden (symbool: chemisch reinigen symbool). Dit kan alleen in een stomerij. Zelfs al mag het colbert wel thuis gewassen worden, dan wordt de vorm van het jasje er niet mooier op. 

Bij een stomerij kunt u uw blazer of colbert professioneel laten stomen. Nadat het kledingstuk uit de machine komt wordt deze op een speciale machine gezet waar stoom uit komt. Zo wordt het weer mooi in vorm gebracht. Daarna wordt het jasje nog een keer met de hand gestreken om de laatste kreukels eruit te krijgen. 

colbert laten stomen


Wat voor colberts kunnen gestoomd worden?

U kunt bij Stomerij.nl bijna alle soorten jasjes laten stomen. Stoffen zoals linnen, katoen, wol en synthetisch zijn zeer goed geschikt om te stomen. 

Waar kan ik mijn colbert inleveren?  


Welke vlekken kunnen uit een colbert verwijderd worden?

'Vettige' vlekken zoals olie, smeer of make-up kunnen vaak goed verwijderd worden in de stomerij. 

Heeft u vlekken erin zitten zoals rode wijn, koffie, thee of bier? Dan kunnen wij dit vaak met een speciaal ontvlekkingsmiddel er ook uit krijgen. Hoe goed bepaalde vlekken eruit gaan is altijd afhankelijk van hoe erg de vlek is en van welke stof de kleding is gemaakt. 

Heeft u nu een vlek op uw kleding zitten waarvan u zich afvraagt of het eruit gaat? Neem dan even contact met ons op. Wij geven u graag advies. Vaak gaan er meer vlekken uit kleding dan u denkt.