Kledingreparatie voor bedrijven

Bedrijfskleding repareren door stomerij

Laat u uw zakelijk textiel bij ons reinigen, dan kunt u ook de kledingreparatie door ons laten verzorgen. U kunt ons de opdracht geven om eventuele beschadigingen altijd meteen te repareren. Zo blijven uw spullen in goede conditie, zonder dat u er omkijken naar heeft. Ook kunt u zelf om kledingreparatie vragen middels onze reparatiekaart.

Directe vervanging van werkkleding

U kunt ook met ons afspreken dat wij reservekleding voor u op voorraad houden. Dan kunnen wij werkkleding die niet meer draagbaar is direct voor u vervangen. U krijgt dan de eerst volgende levering het nieuwe kledingstuk geleverd, compleet uitgevoerd met logo, barcode en bijvoorbeeld het kastvaknummer van de drager. Zijn er aanpassingen nodig zoals verlenging van de broekspijpen, dan regelen we dat ook gelijk.   

Schoenreparatie bij stomerij

Schoenreparatie

Stomerij.nl werkt al jaren samen met ervaren schoenmakers. Hierdoor kunt u alle schoenreparaties via ons laten verzorgen: o.a. verzolen, verhakken, stikwerk, lijmen, en vervangen van ritsen. De schoenen worden door onze chauffeurs opgehaald en teruggebracht.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan